Kariyer Günleri - 2 Düzenlendi

İkdisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Enes Uğur TOHUM'un danışmanlığını yürüttüğü "İşletme ve Kariyer Topluluğu" ve "Girişimcilik Topluluğu" ile birlikte 28 Aralık 2023 tarihinde Kariyer Günleri-2 Etkinliği düzenlendi.

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda, İŞKUR'da görevli İş ve Meslek Danışmanları-İş Kulübü Liderleri Serdar SEVİNTİ ve Ekrem Burak ŞENER ile Kastamonu Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Feyza KILINÇ TAYFUN'un katılımları ile gerçekleştirilen etkinlikte "İş Arama Kanalları", "İŞKUR faaliyetleri", "Etkili CV Hazırlama Teknikleri" ve "Mülakat Sırasında Beden Dili Kullanımı" konularında bilgilendirme yapıldı. Katılımcıların sorularının yanıtlanmasının ardından etkinlik sona erdi.