Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Mezun İletişim Sistemi

Kıymetli Mezunumuz;

Üniversitemiz Mezun İletişim Sistemi, Kastamonu Üniversitesi mezunları arasındaki ilişkileri daha etkin kılmak, Üniversite bünyesindeki etkinlik ve projeleri mezunlarımıza ulaştırmak ve geri dönüşüm mekanizmaları geliştirmek amacı ile hizmetinize sunulmuştur. Mezunlarımızın kendilerine ait şifre ve hesapları ile kullanabilecekleri elektronik bir sistem yapılandırılmış; mezunların ve işverenlerin iletişim halinde olması sağlanmıştır. Mezunlarımızın bu hizmetlerden yararlanabilmesi için kişisel bilgilerini güncellemeleri ve öz geçmiş sayfasında mezuniyet bilgilerinin onaylanması gerekmektedir. Sistemle ilgili sorularınızda mezun olduğunuz birimin öğrenci işlerinden yardım alabilirsiniz.

Mezun İletişim Sistemine Nasıl Dahil Olabilirim?
Kıymetli Mezunumuz, aşağıdaki adımları takip ederek sisteme dahil olabilirsiniz.

1- Sisteme Giriş
Üniversitemiz öğrencileri mezuniyetlerinden sonra da Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi'ne (ÜBYS) giriş yapabilmektedirler. Mezun Öğrencilerimiz aynı öğrenciliklerinde kullandığı kullanıcı adı ve şifreleriyle ÜBYS'ye giriş yapabileceklerdir. Kullanıcı Adını veya Şifresini unutan öğrencilerimiz aşağıda belirtilen şekilde bu bilgileri öğrenebilir. Ayrıca ÜBYS'ye E-Devlet ile de giriş yapılabilmektedir.

Mezun İletişim Sistemine Giriş yapmak için tıklayınız.

2-İletişim Bilgilerinizi Güncelleme
Sisteme giriş yaptıktan sonra aşağıda belirtilen şekilde iletişim bilgilerinizi güncelleyiniz. İletişim bilgilerinizin güncel olması, Üniversitemizin, siz mezunlarımızla daha fazla etkileşim halinde olmasını sağlayacaktır.

3- Özgeçmiş Düzenleme
Aşağıda Özgeçmiş Düzenleme Klavuzunda belirtilen şekilde öz geçmişisnizi düzenleyin ve sizde artık Mezun İletişim Sisteminde olun.

Kullanıcı Adı ve Şifre Öğrenme

Image

İletişim Bilgisi Güncelleme

Image